Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاز نخست طرح انیدرید مالئیک شرکت پتروکیمیای ابن سینا، به عنوان نخستین طرح تکمیل‌کننده زنجیره ارزش خوراک «بوتان» در ماهشهر در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

ماکان شاملو مدیر عامل شرکت پتروکیمیای ابن سینا، گفت: فاز اول پروژه انیدریدمالئیک شامل واحدتفکیک بوتان به زودی به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینکه فاز اول پروژه های پتروکیمیای ابن سینا شامل واحد تفکیک بوتان و واحد انیدریدمالئیک است، افزود: امیدوارم واحد انیدریدمالئیک نیز به عنوان واحد پایین دستی واحد بوتان، در آینده نزدیک به مرحله راه اندازی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماکان شاملو خاطر نشان کرد: انیدرید مالئیک در صنایع تولیدی رزین های غیر اشباع مصرف زیاد و کاربردی دارد و در حال حاضر بخش بزرگی از نیاز کشور در بخش تولید پلی استر های غیر اشباع از طریق واردات تامین می شود.

وی با تاکید بر اینکه با به تولید رسیدن واحد انیدرید مالئیک ضمن تامین نیاز کل کشور به این محصول، نیمی از محصول تولیدی نیز صادر خواهد شد، گفت: در کنار دو واحد اصلی در فاز اول پروژه، هم اکنون تمامی واحدهای یوتیلیتی در سرویس قرار دارند.

مدیر عامل شرکت پتروکیمیای ابن سینا اظهار کرد: با پیگیری معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سهامداران این شرکت، در یکسال گذشته عملیات اجرایی این پروژه در حدود 50 درصد پیشرفت داشته است.

پیش تر؛ بهزاد محمدی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرده بود: طرح انیدریدمالئیک شرکت کیمیای ابن سینا که در سبد طرحهای جهش دوم است، یکی دیگر از طرح هایی است که برای نخستین بار  از مسیر بوتان در صنعت پتروشیمی کشور در دست اجرا است که امیدواریم این طرح در بهار ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.

به گزارش «انرژی امروز» از نیپنا، با بهره‌برداری از این طرح، برای نخستین بار امکان تولید تجاری سه محصول انیدرید مالئیک، ایزو بوتان و نرمال بوتان در ماهشهر فراهم می‌شود که این محصولات در صنایع تکمیلی همچون ساخت و تولید انواع رزین‌های پلی‌استر، صنایع خودروسازی، دریایی، الکترونیک، انواع الیاف‌ها دارای کاربردهای متنوع و متعددی است.

برچسب هابهزاد محمدی شرکت پتروشیمی ابن سینا همدان (سهامی خاص)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بهزاد محمدی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو پتروکیمیای ابن سینا بهره برداری مدیر عامل شرکت فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با بیان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور