Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@10:44:58 GMT

تقدیر انجمن جامعه ایمن از بنیانگذار شرکت بوتان

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۱۲۸۱۶

به گزارش ایلنا، در افتتاحیه اجلاس سالانه جوامع ایمن ایران 96 که همزمان با اولین سالگرد حادثه پلاسکو (30 دی ماه 1396) با یادبود شهدای آتش نشان و جان باختگان پلاسکو برگزار شد، از محسن خلیلی عراقی به عنوان حامی ویژه جامعه ایمن کشور تقدیر شد و لوح تقدیر توسط وزیر محترم بهداشت، آقای هاشمی به نماینده ایشان اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنرانان افتتاحیه اجلاس جوامع ایمن ایران 96 که در مراسم تقدیر از خلیلی عراقی حضور داشتند  هاشمی وزیر بهداشت، سردار مهری رئیس پلیس کشور، داوری مدیر عامل آتش نشانی شهرداری تهران،  همتی رئیس کل بیمه مرکزی، سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر، ایازی معاونت اجتماعی وزیر بهداشت و  نوفرستی مدیرعامل انجمن جامعه ایمن کشور و دبیر اجلاس بودند.

محسن خلیلی، فارغ التحصیل دانشکده فنی دانشگاه تهران در دهه 30 و بنیانگذار صنعت گاز مایع کشور، گروه صنعتی بوتان و بنیان گذار و موسس ده ها تشکل صنعتی و حرفه ای و انجمن، رئیس هیات مدیره انجمن مدیران صنایع و کنفدراسیون صنعت ایران و... شش دهه از عمر خود را صرف توسعه صنعت و رشد اقتصادی کشور کرده است. آقای جهانگیری در دولت هشتم در جایگاه وزیر صنعت وقت به آقای  خلیلی لقب «پدر صنعت نوین» و «پدر تشکل ها» را دادند.

ایشان در شش دهه فعالیت حرفه ای و صنعتی خود، با تعریف و ارائه سطح جدید و متفاوتی از کیفیت در ارائه محصولات و خدمات به مشتریان و جلب رضایت و وفاداری آن ها، نقشی برجسته در تدوین و ارتقای استانداردها و در نتیجه ارتقای سطح کیفی محصولات متعدد و متنوع انواع لوازم خانگی و تجهیزات تاسیساتی کشور داشته اند. توجه  ویژه به ارتقای ایمنی با ارتقای استانداردها و کاهش حوادث، از اولویت های مورد تاکید ایشان بوده است. جایگزینی گاز به جای سوخت مایع و هیزم(برای اولین بار در دهه 30) خدمت بزرگ و ماندگاری برای حفظ محیط زیست به شمار می رود.

توجه و نگاه ویژه ایشان به «مسئولیت اجتماعی شرکت ها» به عنوان «شهروند مسئول» زبانزد خاص و عام می باشد. در حوزه ارتقای ایمنی و کاهش حوادث در ساختمان ها، همکاری نزدیک با سازمان هایی مانند استاندارد، آتش نشانی، نظام مهندسی و همچنین شرکت گاز و مرکز تحقیقات ساختمانی وزارت مسکن(راه و شهرسازی) داشته اند.

با شکل گیری تشکل جامعه ایمن در کشور از سال 86 بدون نگاه منفعت طلبانه یا بهره تبلیغاتی، از حامیان اولیه و ثابت آن بوده اند.

جواد نوفرستی، دبیر این اجلاسسخنانش را در ابتدای افتتاحیه اجلاس اینگونه آغاز کرد:

«من در راستای مسئولیت اجتماعی شرکتی در بخش خصوصی، از طرف فردی، 12 سال قبل همکاری ام را با معاونت پیشگیری سازمان آتش نشانی و از 10 سال قبل با جامعه ایمن شروع کردم که قرار است امروز به عنوان حامی ویژه جامعه ایمن کشور معرفی و مورد تقدیر قرار گیرند. توصیه ایشان به ما این بود که در قبال این همکاری، دغدغه منافع شرکت تان را نداشته باشید و به برنامه ریزی،هماهنگی بین بخشی و اجرای برنامه های همه جانبه برای کاهش حوادث بپردازید. ایشان همواره بر ضرورت آگاهی دادن به مردم در مورد رفتار ایمن و استفاده ایمن از تجهیزات و فناوری های روز در کنار ضرورت اجرای قوانین و مقررات استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آن تاکید داشته و دارند. تداوم و توسعه برنامه های انجمن جامعه ایمن کشور در چند سال اخیر به طور خاص مدیون و مرهون حمایت های ویژه ایشان می باشد. شاید ذکر این نکته نیز خالی از لطف نباشد که برای این مراسم وقتی با ایشان تماس گرفتیم، ایشان با مناعت طبع همیشگی شان توصیه کردند به جای برگزاری مراسم تقدیر، خوب است مقامات ارشد دولتی راه ایشان را در توسعه صنعتی کشور، رشد اقتصادی، بهبود مستمر کیفیت و ارتقای سطح استانداردها ادامه دهند.»

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، فیلم «کِشت انقلاب» به کارگردانی نیشتا جین که درباره کشاورزان هندی است که علیه قوانین جدید مربوط به زمین قیام می‌کنند، جایزه بهترین فیلم مستند بین‌المللی را در جشنواره بین‌المللی مستند «هات داکس» کانادا همراه با یک مبلغ ۱۰ هزار دلاری دریافت کرد.

کسب جایزه برتر هیات داوران در جشنواره به این معناست که فیلم جین که اولین بار در «هات داکس» دیده شده، واجد شرایط بررسی در بخش بهترین فیلم مستند در جوایز اسکار خواهد بود.

دیگر برنده جایزه ویژه هیات داوران در بخش مستند بین‌المللی «مرگ یک قدیس» بود که مستندی درباره کارگردان پاتریشیا بابال بندک را تصویر می‌کند که دخترش در همان روزی که مادرش ۲۴ سال قبل توسط ۲ مرد مسلح در آن کشور آفریقایی کشته شد، به دنیا می‌آید و او تصمیم می‌گیرد به زادگاهش در اوگاندا بازگردد.

جایزه بهترین فیلم مستند بلند کانادایی به مبلغ ۱۰ هزار دلار به پابلو آلوارز-مسا برای فیلم «تالاب سرباز» تعلق گرفت که درباره کمپین ۲ قرن پیش سیمون بولیوار برای آزادسازی کلمبیا است.

هیات داوران از این فیلم برای بیان مسایل بی‌شماری از میراث پسااستعماری از جمله تخریب محیط زیست، زمین و مسایل نظامی که در بینش هنری قوی فیلم منعکس شده و نیز تعهد به فیلمبرداری خیره کننده به صورت ۱۶ میلی متری تجلیل کرد.

جایزه ویژه هیات داوران برای یک مستند بلند کانادایی به کارگردانان مایکل مابوت و لوکا روزنبرگ لی به «هر راه دیگری: داستان جکی شین»، در مورد یک پیشگام سیاهپوست از نشویل اهدا شد.

جایزه بهترین مستند با تاثیر اجتماعی به ارین لاو و امبر اسپینوزا جونز برای «ایستادن بر فراز ابرها» تعلق گرفت که داستان سفر سه خانواده بومی هاوایی برای دفاع از کوه مقدس خود را نشان می‌دهد.

در همین بخش، هیات داوران از «دیوی» ساخته سوبینا شرستا به دلیل تصویر کردن مبارزه بی‌پایان یک زن برای قربانیان بی‌صدا و نادیده گرفته شده خشونت جنسی دوران جنگ تقدیر ویژه به عمل آورد.

«نبرد برای لایکیپیا» به کارگردانی دافنه ماتزیارکی و پیتر موریمی برنده جایزه جدید سرزمین / آسمان / دریا برای یک مستند بلند استثنایی در بخشی رقابتی به همین نام شد.

هیات داوران گفت: این فیلم نگاه فوق‌العاده‌ای به هر ۲ سمت کشوری پسااستعماری دارد که در آن تغییرات آب و هوایی مردم را وادار می‌کند تا به بدترین نمونه خود بدل شوند. همچنین این فیلم نگاه شفاف و سرسختانه‌ای در مبارزه مداوم کنیا برای حقوق زمین‌های بومی در دوره خشکسالی سخت ارایه می‌کند.

هیات داوران همچنین از «یینتا» به کارگردانی جنیفر ویکهام، برندا میشل و مایکل تولدانو که درباره مردم «ووتسووتن» (مردمان بومی بریتیش کلمبیا) در مقابله با عبور لوله‌های نفت از زمین‌هایشان است تقدیر ویژه به عمل آورد.

جایزه فیلمساز نوظهور کانادایی به لورنس لِوِسک برای فیلم «اوکوریمونو» رسید که درباره بازگشت زنی به ناکازاکی برای پاکسازی خانه مادرش پس از ۲۰ سال غیبت است. هیات داوران از این فیلم به عنوان فیلمی آرام اما جدی درباره خاطره خانواده و مرگ یاد کرد.

جایزه بهترین فیلمساز بین‌المللی نوظهور به فن وو، کارگردان فیلم «ژی ژی» تعلق گرفت که به بررسی مضامین زن بودن، خودمختاری و خودسازی از طریق خاطرات ویدیویی و آرشیوهای شخصی می‌پردازد. هیات داوران همچنین از اسماعیل واسکز برنابه کارگردان فیلم «ترانه‌های بافندگان» که مستندی مکزیکی درباره بافندگان است تقدیر ویژه به عمل آورد.

«سکوت دلیل» کومیانا نواکوا، تحقیقی درباره اردوگاه‌های فوچا در طول جنگ بوسنی و هرزگوین، جایزه بهترین فیلم مستند با طول متوسط را دریافت کرد و از فیلم «مرد جدید» اثر کارلوس یوری سیونینک تقدیر ویژه به عمل آمد.

جایزه بهترین مستند کوتاه بین‌المللی به جانت هاربورد برای «اوتیسم خود را بازی می‌کند» اهدا شد و هیات داوران از «کریسمس، هر روز» فای تساکاس تجلیل ویژه کردند.

جایزه بهترین مستند کوتاه کانادایی به «آیا من لاغرترین فردی که تا به حال دیده‌اید؟» ساخته ایشا مارجارا اهدا و از «درخشش» ایزابل گریگنون فرانکه تقدیر شد.

جایزه اسکاتیابانک به انتخاب دانشجویان مدرسه‌های سینمایی هم به «اعتصاب» به کارگردانی جوبیل مونوز و لوکاس گیلکی تعلق گرفت. این جایزه به مستندی که بالاترین امتیاز را در نظرسنجی مخاطبان دانشجویی دریافت کرده، اهدا می‌شود.

آلیسون دوک تهیه کننده کانادایی فیلم «مادر جدا از هم» لوری تاونشند جایزه دان هیگ را دریافت کرد که به یک تهیه کننده برجسته کانادایی مستقل به منظور قدردانی از دیدگاه خلاقانه، کارآفرینی و کارآفرینی اهدا می‌شود.

جایزه تجلیل از یک فیلمساز کانادایی با دیدگاهی پرشور، حس قوی عدالت اجتماعی و حس شوخ طبعی هم به میثم معتضدی رسید.

همچنین جمعه شب، رائول پک فیلمسازی از هاییتی، جایزه دستاورد برجسته را دریافت کرد.

اهدای جوایز در حالی صورت گرفت که «هات داکس» ۲۰۲۴ چند روز پیش از شروع این دوره، با خروج کارگردان هنری حسین کوریمبوی و ۱۰ برنامه نویس روزهای ناآرامی را تجربه کرد.

برگزارکنندگان «هات داکس» گفتند که در مجموع، ۱۵ جایزه جمعه شب در مرکز نوآوری اجتماعی در تورنتو طی مراسمی که هیچ رسانه‌ای به دلیل ظرفیت محدود دعوت نشده بود، اهدا شد.

سی و یکمین دوره جشنواره «هات داکس» که از ۲۵ آوریل شروع شده امشب یکشنبه ۵ ماه می به کار خود پایان می‌دهد و پس از آن برنده جایزه تماشاگران برای بهترین مستند کانادایی با یک جایزه نقدی ۵۰ هزار دلاری را معرفی می‌کند.

کد خبر 6097203

دیگر خبرها

  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد
  • ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری